Nutriční hodnoty (Celerový salát s jablkem a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 448 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 5,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,30 g |
– cukry | 18,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce brusinkového kompotu (může být domácí rybíz a la brusinky) | Brusinky zavařené | 45 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cukr | Cukr bílý |