Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerový salát s jablkem a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie448 kJ /
107 kcal
Bílkoviny1,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky0,75 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,04 g
Vláknina5,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy21,30 g
– cukry18,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 bulvy celeru Celer bulva čerstvá
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
3 lžíce 3 lžíce brusinkového kompotu (může být domácí rybíz a la brusinky) Brusinky zavařené 45 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.