Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s Ljutěnicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 053 kJ /
1 447 kcal
Bílkoviny89,58 g
– z toho živočišné bílkoviny87,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,08 g
Tuky109,51 g
– nasycené48,52 g
– nenasycené53,44 g
–– mononenasycené44,36 g
–– polynenasycené9,08 g
––– omega 30,10 g
Vláknina6,95 g
Cholesterol 2,56 g
Sodík 1,96 g
Sůl4,90 g
Sacharidy24,18 g
– cukry5,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 sklenka 1 sklenka Ljutěnice ( viz. foto) - bulharská pikantní zeleninová směs Mrkev mražená
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
čerstvá saturejka ( popř. oregáno) Saturejka sušená
1/2 KL 1/2 KL drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 KL 1 KL sladké papriky (nebo pálivé) Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.