Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 11 884 kJ / 2 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 255,73 g |
– nasycené | 61,02 g |
– nenasycené | 167,22 g |
–– mononenasycené | 60,45 g |
–– polynenasycené | 106,77 g |
––– omega 3 | 2,17 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 5,85 g |
Sůl | 14,26 g |
Sacharidy | 35,10 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-7 5-7 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
250 g 250 g kvalitní uzeniny (šunka, šunkový salám) | Párek vepřový | 250 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 sklenička 1 sklenička Moravanky i s nálevem | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
1 1 želatina na vaječnou tlačenku | Želatina vepřová | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |