Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie11 884 kJ /
2 840 kcal
Bílkoviny94,06 g
– z toho živočišné bílkoviny87,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,98 g
Tuky255,73 g
– nasycené61,02 g
– nenasycené167,22 g
–– mononenasycené60,45 g
–– polynenasycené106,77 g
––– omega 32,17 g
Vláknina13,45 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 5,85 g
Sůl14,26 g
Sacharidy35,10 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5-7 5-7 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g kvalitní uzeniny (šunka, šunkový salám) Párek vepřový 250 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 sklenička 1 sklenička Moravanky i s nálevem Zelenina směs sterilovaná 200 g
200 g 200 g majonézy Majonéza 200 g
1 1 želatina na vaječnou tlačenku Želatina vepřová
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.