Nutriční hodnoty (Vepřové koleno v zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 373 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,98 g |
Tuky | 2,17 g |
– nasycené | 0,66 g |
– nenasycené | 1,26 g |
–– mononenasycené | 0,23 g |
–– polynenasycené | 1,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 46,30 g |
– cukry | 44,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kolena | Vepřové koleno bez kosti | |
1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 klobása | Klobása |