Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové koleno v zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 373 kJ /
328 kcal
Bílkoviny16,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,98 g
Tuky2,17 g
– nasycené0,66 g
– nenasycené1,26 g
–– mononenasycené0,23 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8,01 g
Sůl20,00 g
Sacharidy46,30 g
– cukry44,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kolena Vepřové koleno bez kosti
1 kg 1 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 1000 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 1 klobása Klobása

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.