Nutriční hodnoty (Rajská omáčka s hovězím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 442 kJ / 2 018 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,70 g |
Tuky | 123,24 g |
– nasycené | 18,30 g |
– nenasycené | 98,98 g |
–– mononenasycené | 69,48 g |
–– polynenasycené | 29,50 g |
––– omega 3 | 8,68 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 78,60 g |
– cukry | 51,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
600 g 600 g hovězí plece | Hovězí plec | 600 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 2 petržele (pastiňáky) | Petržel kořenová čerstvá | |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
100 g 100 g oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1200 ml 1200 ml vývaru | Vývar masový | 1200 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
pepř (celý) | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |