Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocné řezy s pudinkovo tvarohovým krémem a želatinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 470 kJ /
2 980 kcal
Bílkoviny84,89 g
– z toho živočišné bílkoviny80,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,72 g
Tuky193,62 g
– nasycené93,32 g
– nenasycené86,92 g
–– mononenasycené72,13 g
–– polynenasycené14,79 g
––– omega 33,32 g
Vláknina2,12 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 705 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy223,50 g
– cukry121,46 g
––– laktóza34,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
3 lžíce 3 lžíce horké vody Voda 54 ml
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky (vrchovaté) Mouka pšeničná polohrubá 44 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 vanička 1 vanička tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
120-150 g 120-150 g másla Máslo kravské 135 g
ovoce (jahody, banány) Jahody čerstvé
cukr Cukr bílý
želatina Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.