Nutriční hodnoty (Ovocné řezy s pudinkovo tvarohovým krémem a želatinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 470 kJ / 2 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,72 g |
Tuky | 193,62 g |
– nasycené | 93,32 g |
– nenasycené | 86,92 g |
–– mononenasycené | 72,13 g |
–– polynenasycené | 14,79 g |
––– omega 3 | 3,32 g |
Vláknina | 2,12 g |
Cholesterol | 1,45 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 223,50 g |
– cukry | 121,46 g |
––– laktóza | 34,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce horké vody | Voda | 54 ml |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky (vrchovaté) | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 vanička 1 vanička tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
120-150 g 120-150 g másla | Máslo kravské | 135 g |
ovoce (jahody, banány) | Jahody čerstvé | |
cukr | Cukr bílý | |
želatina | Želatina vepřová |