Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na kari, rajčatech, paprikách a zázvoru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 770 kJ /
1 140 kcal
Bílkoviny160,92 g
– z toho živočišné bílkoviny159,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,58 g
Tuky50,29 g
– nasycené18,92 g
– nenasycené22,53 g
–– mononenasycené19,89 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,22 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 571 mg
Sodík 412 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy8,86 g
– cukry6,64 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
2 PL 2 PL másla Máslo kravské 20 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
2 2 cherry rajčátka Rajčata cherry 60 g
špetka špetka uzené papriky Paprika uzená
špetka špetka kari koření Kari
špetka špetka sušeného zázvoru Zázvor sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
+ libeček Libeček čerstvý
+ bujón nebo vývar Bujón hovězí
solamyl nebo hladkou mouku (hrašku) Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.