Nutriční hodnoty (Vepřová plec na kari, rajčatech, paprikách a zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 770 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 50,29 g |
– nasycené | 18,92 g |
– nenasycené | 22,53 g |
–– mononenasycené | 19,89 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 571 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 8,86 g |
– cukry | 6,64 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 60 g |
špetka špetka uzené papriky | Paprika uzená | |
špetka špetka kari koření | Kari | |
špetka špetka sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
+ libeček | Libeček čerstvý | |
+ bujón nebo vývar | Bujón hovězí | |
solamyl nebo hladkou mouku (hrašku) | Bramborový škrob |