Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řez pudinkový s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 640 kJ /
2 065 kcal
Bílkoviny72,33 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,25 g
Tuky49,11 g
– nasycené11,37 g
– nenasycené23,55 g
–– mononenasycené17,25 g
–– polynenasycené6,30 g
––– omega 30,24 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 609 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy323,70 g
– cukry213,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
15 dkg 15 dkg cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
15 dkg 15 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1,5 1,5 jahodového pudinku Puding v prášku
1 dl 1 dl jahodového sirupu Sirup jahodový
4 dl 4 dl vody Voda 400 ml
3 lžičky 3 lžičky cukru Cukr bílý 15 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1/2 skleničky 1/2 skleničky jahodového džemu Marmeláda jahodová
3/4 kg 3/4 kg jahod Jahody čerstvé 750 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.