Nutriční hodnoty (Řez pudinkový s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 640 kJ / 2 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,25 g |
Tuky | 49,11 g |
– nasycené | 11,37 g |
– nenasycené | 23,55 g |
–– mononenasycené | 17,25 g |
–– polynenasycené | 6,30 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 323,70 g |
– cukry | 213,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
15 dkg 15 dkg cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
15 dkg 15 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1,5 1,5 jahodového pudinku | Puding v prášku | |
1 dl 1 dl jahodového sirupu | Sirup jahodový | |
4 dl 4 dl vody | Voda | 400 ml |
3 lžičky 3 lžičky cukru | Cukr bílý | 15 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1/2 skleničky 1/2 skleničky jahodového džemu | Marmeláda jahodová | |
3/4 kg 3/4 kg jahod | Jahody čerstvé | 750 g |