Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na zázvoru s rajčaty a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 600 kJ / 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,18 g |
Tuky | 9,53 g |
– nasycené | 4,12 g |
– nenasycené | 4,35 g |
–– mononenasycené | 3,58 g |
–– polynenasycené | 0,77 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 328 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 46,67 g |
– cukry | 24,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězích líček | Hovězí líčka | 600 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 vrchovaté lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
2 lžičky 2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 14 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
máslo | Máslo kravské | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
kousek kousek másla na zjemnění (nemusí být) | Máslo kravské | |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |