Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie11 753 kJ /
2 809 kcal
Bílkoviny238,80 g
– z toho živočišné bílkoviny228,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,95 g
Tuky174,32 g
– nasycené82,50 g
– nenasycené88,28 g
–– mononenasycené74,47 g
–– polynenasycené13,81 g
––– omega 30,58 g
Vláknina28,10 g
Cholesterol 602 mg
Sodík 3,09 g
Sůl7,45 g
Sacharidy44,40 g
– cukry29,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g hovězích líček Hovězí líčka 1000 g
300 ml 300 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
2 lžičky 2 lžičky sušené šalvěje Šalvěj sušená 10 g
10 lístků 10 lístků čerstvé šalvěje Šalvěj čerstvá
150 g 150 g špeku Mangalica Špek 150 g
200 g 200 g hříbků (měla jsem mražené) Hřib čerstvý 200 g
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
čerstvě drcený pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
hovězí vývar dle potřeby ( příp. gel.bujon ) Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.