Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 753 kJ / 2 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 228,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,95 g |
Tuky | 174,32 g |
– nasycené | 82,50 g |
– nenasycené | 88,28 g |
–– mononenasycené | 74,47 g |
–– polynenasycené | 13,81 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 602 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,45 g |
Sacharidy | 44,40 g |
– cukry | 29,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g hovězích líček | Hovězí líčka | 1000 g |
300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
2 lžičky 2 lžičky sušené šalvěje | Šalvěj sušená | 10 g |
10 lístků 10 lístků čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
150 g 150 g špeku Mangalica | Špek | 150 g |
200 g 200 g hříbků (měla jsem mražené) | Hřib čerstvý | 200 g |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
hovězí vývar dle potřeby ( příp. gel.bujon ) | Vývar hovězí |