Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa na řapíkatém celeru s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 473 kJ / 1 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 42,70 g |
– nasycené | 17,96 g |
– nenasycené | 23,19 g |
–– mononenasycené | 15,86 g |
–– polynenasycené | 7,33 g |
––– omega 3 | 1,36 g |
Vláknina | 90,00 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 4,98 g |
Sacharidy | 52,00 g |
– cukry | 26,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
4 řapíky 4 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 2000 g |
1 sáček 1 sáček oliv plněných papričkou | Olivy čerstvé zralé | |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
koření Drakulova smrt (Meat masala) | Koření Argentina | |
lžička lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |