Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží jatýrka ve slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 522 kJ /
2 276 kcal
Bílkoviny77,50 g
– z toho živočišné bílkoviny74,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,30 g
Tuky189,21 g
– nasycené87,98 g
– nenasycené93,74 g
–– mononenasycené78,66 g
–– polynenasycené15,08 g
––– omega 30,20 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 2,13 g
Sodík 4,17 g
Sůl10,87 g
Sacharidy62,00 g
– cukry36,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g drůbežích jater Játra kuřecí 400 g
200 g 200 g krájené anglické slaniny Anglická slanina 200 g
mletý pepř Pepř černý mletý
olej na vymazání pekáčku Olej řepkový
200 g 200 g sterilovaných brusinek Brusinky zavařené 200 g
4 lžíce 4 lžíce kečupu Kečup sladký 60 ml
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče Pomeranč čerstvý
1 lžíce 1 lžíce worchesteru Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžička 1 lžička nastrouhané pomerančové kůry Pomerančová kůra čerstvá 5 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.