Nutriční hodnoty (Drůbeží jatýrka ve slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 522 kJ / 2 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 189,21 g |
– nasycené | 87,98 g |
– nenasycené | 93,74 g |
–– mononenasycené | 78,66 g |
–– polynenasycené | 15,08 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 2,13 g |
Sodík | 4,17 g |
Sůl | 10,87 g |
Sacharidy | 62,00 g |
– cukry | 36,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 400 g |
200 g 200 g krájené anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej na vymazání pekáčku | Olej řepkový | |
200 g 200 g sterilovaných brusinek | Brusinky zavařené | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce kečupu | Kečup sladký | 60 ml |
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce worchesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžička 1 lžička nastrouhané pomerančové kůry | Pomerančová kůra čerstvá | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |