Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kousky dušené v bylinkách a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 830 kJ /
1 154 kcal
Bílkoviny112,82 g
– z toho živočišné bílkoviny100,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,72 g
Tuky53,04 g
– nasycené20,17 g
– nenasycené27,03 g
–– mononenasycené21,55 g
–– polynenasycené5,48 g
––– omega 30,15 g
Vláknina32,51 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 796 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy42,14 g
– cukry14,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 klínek celeru Celer bulva čerstvá 540 g
5 snítek 5 snítek petrželové natě Petržel nať čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1-2 lístky 1-2 lístky šalvěje Šalvěj čerstvá
2 lístky 2 lístky bazalky Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.