Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čína dle Patrika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 858 kJ /
2 117 kcal
Bílkoviny255,46 g
– z toho živočišné bílkoviny244,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,42 g
Tuky63,48 g
– nasycené10,24 g
– nenasycené44,98 g
–– mononenasycené31,87 g
–– polynenasycené13,11 g
––– omega 34,68 g
Vláknina15,54 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 6,16 g
Sůl15,73 g
Sacharidy124,36 g
– cukry10,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kuřecích prsou Kuře prso 1000 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 60 ml
2 lžíce 2 lžíce worchestru Worcestrová omáčka 30 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky podravky Kořenící směs sypká 7.5 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
na špičku nože na špičku nože chilli (nebo jiné ostré s capsaicinem) Chilli paprička sušená
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
100 g 100 g škrobové moučky Bramborový škrob 100 g
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
200-400 g 200-400 g bílého zelí /(podle chuti) Zelí bílé čerstvé 300 g
pórek Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.