Nutriční hodnoty (Čína dle Patrika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 858 kJ / 2 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 255,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,42 g |
Tuky | 63,48 g |
– nasycené | 10,24 g |
– nenasycené | 44,98 g |
–– mononenasycené | 31,87 g |
–– polynenasycené | 13,11 g |
––– omega 3 | 4,68 g |
Vláknina | 15,54 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 6,16 g |
Sůl | 15,73 g |
Sacharidy | 124,36 g |
– cukry | 10,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 1000 g |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce worchestru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky podravky | Kořenící směs sypká | 7.5 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
na špičku nože na špičku nože chilli (nebo jiné ostré s capsaicinem) | Chilli paprička sušená | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
100 g 100 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 100 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
200-400 g 200-400 g bílého zelí /(podle chuti) | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
pórek | Pórek čerstvý |