Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát "Giftun")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 139 kJ /
511 kcal
Bílkoviny12,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,93 g
Tuky22,63 g
– nasycené3,36 g
– nenasycené19,17 g
–– mononenasycené16,08 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,02 g
Vláknina31,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy57,05 g
– cukry14,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100-150 g 100-150 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 125 g
1 1 červená cibule (nebo lahůdková cibulka) Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 větší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 2 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
1/2 lžičky 1/2 lžičky sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 2.5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 lžičky 1/2 lžičky černého kmínu Kmín 2.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.