Nutriční hodnoty (Salát "Giftun")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 139 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,93 g |
Tuky | 22,63 g |
– nasycené | 3,36 g |
– nenasycené | 19,17 g |
–– mononenasycené | 16,08 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 31,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 57,05 g |
– cukry | 14,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100-150 g 100-150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 125 g |
1 1 červená cibule (nebo lahůdková cibulka) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 2.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky černého kmínu | Kmín | 2.5 g |