Nutriční hodnoty (Svítek - specialita z Vysočiny podávaná s koprovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 144 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 122,68 g |
– nasycené | 12,26 g |
– nenasycené | 99,50 g |
–– mononenasycené | 71,40 g |
–– polynenasycené | 28,10 g |
––– omega 3 | 8,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 5,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
necelý hrnek hrnek dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská |