Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svítek - specialita z Vysočiny podávaná s koprovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 144 kJ /
1 229 kcal
Bílkoviny26,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky122,68 g
– nasycené12,26 g
– nenasycené99,50 g
–– mononenasycené71,40 g
–– polynenasycené28,10 g
––– omega 38,28 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 338 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy5,30 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
necelý hrnek hrnek dětské krupičky Krupice pšeničná jemná
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
voda Voda
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.