Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balkánské koule s ajvarem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 541 kJ /
2 519 kcal
Bílkoviny127,88 g
– z toho živočišné bílkoviny110,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,40 g
Tuky166,47 g
– nasycené62,67 g
– nenasycené96,03 g
–– mononenasycené67,88 g
–– polynenasycené28,15 g
––– omega 31,49 g
Vláknina23,20 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 3,03 g
Sůl7,51 g
Sacharidy123,50 g
– cukry25,10 g
––– laktóza17,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého drůbežího masa Kuřecí separát 500 g
6 6 vrchovatých lžic hotové bramborové kaše Kaše bramborová instantní
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
6 lžic 6 lžic strouhanky nebo podle potřeby Strouhanka pšeničná 90 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
Solamyl na obalení Bramborový škrob
olej na smažení Olej řepkový
350 ml 350 ml ajvaru Ajvar
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
300 ml 300 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 300 ml
2 2 velké stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
sůl a čerstvá bazalka podle chuti Bazalka čerstvá
100 g 100 g strouhaného balkánského sýru nebo Fety Sýr balkánský (50% t. v s.) 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.