Nutriční hodnoty (Jehněčí madailonky na pórku a olivách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 43,40 g |
– nasycené | 16,14 g |
– nenasycené | 20,92 g |
–– mononenasycené | 18,84 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jehněčího stehna | Jehněčí kýta | 600 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
1 1 velká cibuľa | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mleté bílé koření | Pepř bílý mletý | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový |