Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí madailonky na pórku a olivách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 765 kJ /
900 kcal
Bílkoviny122,80 g
– z toho živočišné bílkoviny121,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky43,40 g
– nasycené16,14 g
– nenasycené20,92 g
–– mononenasycené18,84 g
–– polynenasycené2,08 g
––– omega 30,53 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 494 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy3,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jehněčího stehna Jehněčí kýta 600 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
100 g 100 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 100 g
1 1 velká cibuľa Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
mleté bílé koření Pepř bílý mletý
mletá červená paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.