Nutriční hodnoty (Kanec "Asiat")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 121 kJ / 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,67 g |
Tuky | 2,43 g |
– nasycené | 0,94 g |
– nenasycené | 1,39 g |
–– mononenasycené | 0,44 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 151,13 g |
– cukry | 62,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kančí kýta cca 500 g | Kanec kýta | |
2 PL 2 PL medu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 PL 2 PL ústřicové omáčky nebo hoisin omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
1 PL 1 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
3 PL 3 PL rýžového vína nebo suchého cherry | Rýžové víno | 45 ml |
2 KL 2 KL rýžového octa (neměla jsem, použila jsem balsamico) | Ocet rýžový | 10 ml |
2 KL 2 KL nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 14 g |
3 3 nastrouhané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 KL 1 KL drceného chilli (můžeme použít i čerstvé feferonky) | Chilli paprička sušená | 5 g |
1 KL 1 KL tandoori masala | Tandoori masala | 5 g |
1 PL 1 PL škrobu na zahuštění | Bramborový škrob | 15 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |