Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kanec "Asiat")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 121 kJ /
746 kcal
Bílkoviny17,47 g
– z toho živočišné bílkoviny1,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,67 g
Tuky2,43 g
– nasycené0,94 g
– nenasycené1,39 g
–– mononenasycené0,44 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,00 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 2,46 g
Sůl5,30 g
Sacharidy151,13 g
– cukry62,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kančí kýta cca 500 g Kanec kýta
2 PL 2 PL medu Med nepasterovaný 72 g
2 PL 2 PL ústřicové omáčky nebo hoisin omáčky Ústřicová omáčka 30 ml
1 PL 1 PL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
3 PL 3 PL rýžového vína nebo suchého cherry Rýžové víno 45 ml
2 KL 2 KL rýžového octa (neměla jsem, použila jsem balsamico) Ocet rýžový 10 ml
2 KL 2 KL nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 14 g
3 3 nastrouhané stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 KL 1 KL drceného chilli (můžeme použít i čerstvé feferonky) Chilli paprička sušená 5 g
1 KL 1 KL tandoori masala Tandoori masala 5 g
1 PL 1 PL škrobu na zahuštění Bramborový škrob 15 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.