Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččiny mrkvánky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 430 kJ /
6 078 kcal
Bílkoviny114,11 g
– z toho živočišné bílkoviny22,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny91,75 g
Tuky264,75 g
– nasycené123,94 g
– nenasycené121,86 g
–– mononenasycené75,06 g
–– polynenasycené46,80 g
––– omega 31,25 g
Vláknina56,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 693 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy781,72 g
– cukry390,10 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
50 g 50 g droždí Droždí pekařské lisované 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
20 20 celých nebo mletých fenyklů
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
20 20 celých nebo mletých fenyklů
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
150 g 150 g máku na posyp Mák modrý 150 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
sezamová semínka na posyp Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.