Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninové sabdží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 699 kJ /
406 kcal
Bílkoviny10,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,56 g
Tuky7,00 g
– nasycené1,03 g
– nenasycené5,49 g
–– mononenasycené3,75 g
–– polynenasycené1,74 g
––– omega 30,13 g
Vláknina24,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 100 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy65,65 g
– cukry14,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
pár pár žampionů Žampion čerstvý
zelené fazolky Fazolky čerstvé
1/4 1/4 bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 cibule (malá) Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 rajčata (nebo 2 lžičky rajčatového protlaku) Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce indického kari Kari 15 g
1 lžička 1 lžička mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
2 lžičky 2 lžičky mletého římského kmínu Římský kmín mletý 14 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička chilli (drceného nebo čerstvá chilli paprička) Chilli paprička sušená 5 g
1 lžička 1 lžička celé hnědé hořčice (nemusí být) Hořčice plnotučná 5 g
olej (v Indii se používá Ghí) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.