Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahody podle starého receptáře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie22 070 kJ /
5 275 kcal
Bílkoviny35,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky15,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené12,00 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 30,50 g
Vláknina100,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 200,00 g
– cukry1 200,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg jahod Jahody čerstvé 5000 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
800-1000 g 800-1000 g cukru krupice Cukr bílý 900 g
10 g 10 g kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.