Nutriční hodnoty (Jahody podle starého receptáře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 070 kJ / 5 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 100,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 200,00 g |
– cukry | 1 200,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 kg 5 kg jahod | Jahody čerstvé | 5000 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
800-1000 g 800-1000 g cukru krupice | Cukr bílý | 900 g |
10 g 10 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
rum | Rum |