Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustnica)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 487 kJ /
833 kcal
Bílkoviny61,30 g
– z toho živočišné bílkoviny42,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,23 g
Tuky17,01 g
– nasycené7,46 g
– nenasycené7,32 g
–– mononenasycené5,56 g
–– polynenasycené1,77 g
––– omega 30,09 g
Vláknina35,08 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 381 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy94,98 g
– cukry29,72 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 l 2 l vody (může být i méně) Voda 2000 ml
1 1 uzená klobáska (nebo syrová) Klobása
500 g 500 g uzeného masa Vepřová plec uzená 500 g
200 g 200 g vepřové plece Vepřová plec 200 g
3-4 3-4 brambory Brambor zimní 175 g
200 g 200 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) Mrkev čerstvá 200 g
1 hrst 1 hrst sušených hub (nemusí být) Houby sušené směs
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
pepř černý (celý i mletý) Pepř černý
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.