Nutriční hodnoty (Pečené papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 416 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,25 g |
Tuky | 2,95 g |
– nasycené | 0,49 g |
– nenasycené | 2,12 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 21,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 58 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,85 g |
– cukry | 45,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 veliké červené papriky (pokud možno se stopkou) | Paprika červená čerstvá | 600 g |
8 8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 240 g |
8 plátků 8 plátků vepřové šunky od kosti či pršut | Šunka vepřová uzená | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku na plátky (nemusí být, já dělám bez i s česnekem) | Česnek čerstvý | 17.5 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
bílý balsamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
strouhaný sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |