Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené papriky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 416 kJ /
338 kcal
Bílkoviny11,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,25 g
Tuky2,95 g
– nasycené0,49 g
– nenasycené2,12 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené1,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina21,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,85 g
– cukry45,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 veliké červené papriky (pokud možno se stopkou) Paprika červená čerstvá 600 g
8 8 cherry rajčátek Rajčata cherry 240 g
8 plátků 8 plátků vepřové šunky od kosti či pršut Šunka vepřová uzená
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku na plátky (nemusí být, já dělám bez i s česnekem) Česnek čerstvý 17.5 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
olivový olej Olej olivový
bílý balsamikový ocet Ocet balsamikový bílý
strouhaný sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.