Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-tvarohovy dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 302 kJ /
2 223 kcal
Bílkoviny105,33 g
– z toho živočišné bílkoviny95,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,01 g
Tuky94,15 g
– nasycené36,64 g
– nenasycené36,60 g
–– mononenasycené30,88 g
–– polynenasycené5,72 g
––– omega 30,48 g
Vláknina12,02 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 694 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy232,63 g
– cukry188,25 g
––– laktóza26,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 60 g
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
špetka špetka soli Sůl mořská
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
200 ml 200 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2-3 lžíce 2-3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 62.5 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
kůra z 1 kůra z 1 citrónu Citrón čerstvý 90 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce nutelly na potření Pomazánka z lískových ořechů 37.5 g
300 g 300 g jahod Jahody čerstvé 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.