Nutriční hodnoty (Cokoladovo-jahodovy dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 145 kJ / 4 576 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,50 g |
Tuky | 240,13 g |
– nasycené | 96,01 g |
– nenasycené | 116,67 g |
–– mononenasycené | 90,01 g |
–– polynenasycené | 26,66 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 484,50 g |
– cukry | 384,00 g |
––– laktóza | 50,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g máslových sušenek (u mna Melted Milk z Morissons) | Sušenka | 200 g |
200 g 200 g Nutelly | Pomazánka z lískových ořechů | 200 g |
250 ml 250 ml smetany (u mna double cream) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
250 g 250 g měkkého tvarohu (u mna Quark) | Tvaroh polotučný | 250 g |
2 PL 2 PL prosátého kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 PL 2 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 KL 1 KL vanilkového extraktu (mozno nahradit 1 vanilkovým cukrem) | Aroma vanilkové | 7 ml |
3 KL 3 KL Želatina (viz obrázek v postupu) | Želatina vepřová | 15 g |
4 PL 4 PL studené vody | Voda | 72 ml |
250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
200 g 200 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
50 g 50 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 50 g |
18-20 kusů 18-20 kusů jahod | Jahody čerstvé |