Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cokoladovo-jahodovy dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 145 kJ /
4 576 kcal
Bílkoviny103,40 g
– z toho živočišné bílkoviny57,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,50 g
Tuky240,13 g
– nasycené96,01 g
– nenasycené116,67 g
–– mononenasycené90,01 g
–– polynenasycené26,66 g
––– omega 30,95 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 487 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy484,50 g
– cukry384,00 g
––– laktóza50,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g máslových sušenek (u mna Melted Milk z Morissons) Sušenka 200 g
200 g 200 g Nutelly Pomazánka z lískových ořechů 200 g
250 ml 250 ml smetany (u mna double cream) Smetana kravská sladká 12% 250 ml
250 g 250 g měkkého tvarohu (u mna Quark) Tvaroh polotučný 250 g
2 PL 2 PL prosátého kakaa Kakao prášek 50 g
2 PL 2 PL moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 KL 1 KL vanilkového extraktu (mozno nahradit 1 vanilkovým cukrem) Aroma vanilkové 7 ml
3 KL 3 KL Želatina (viz obrázek v postupu) Želatina vepřová 15 g
4 PL 4 PL studené vody Voda 72 ml
250 ml 250 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
200 g 200 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g
50 g 50 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 50 g
18-20 kusů 18-20 kusů jahod Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.