Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicovo - jablkovy salat)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 097 kJ /
979 kcal
Bílkoviny60,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,35 g
Tuky18,72 g
– nasycené2,19 g
– nenasycené15,46 g
–– mononenasycené7,03 g
–– polynenasycené8,42 g
––– omega 30,08 g
Vláknina65,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 186 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy109,50 g
– cukry76,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka brokolice Brokolice čerstvá 1200 g
1 1 větší kyselejší jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 středně velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
asi 25 g 25 g sušených brusinek Brusinky sušené 25 g
25 g 25 g sušených švestek (nebo rozinky dle chuti) Švestky sušené 25 g
asi 2 PL 2 PL mandlových lupínků opražených na suché pánvi Mandle loupané 30 g
sůl Sůl mořská
1 1 pochoutková smetana Creme fraiche (případně 1/2 smetany a 1/2 majonézy) Smetana kravská zakysaná 30%
1-2 PL 1-2 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml
1 KL 1 KL medu Med nepasterovaný 18 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.