Nutriční hodnoty (Brokolicovo - jablkovy salat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 097 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,35 g |
Tuky | 18,72 g |
– nasycené | 2,19 g |
– nenasycené | 15,46 g |
–– mononenasycené | 7,03 g |
–– polynenasycené | 8,42 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 65,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 186 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 109,50 g |
– cukry | 76,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka brokolice | Brokolice čerstvá | 1200 g |
1 1 větší kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
asi 25 g 25 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 25 g |
25 g 25 g sušených švestek (nebo rozinky dle chuti) | Švestky sušené | 25 g |
asi 2 PL 2 PL mandlových lupínků opražených na suché pánvi | Mandle loupané | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 pochoutková smetana Creme fraiche (případně 1/2 smetany a 1/2 majonézy) | Smetana kravská zakysaná 30% | |
1-2 PL 1-2 PL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
1 KL 1 KL medu | Med nepasterovaný | 18 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |