Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-fenyklová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 734 kJ /
414 kcal
Bílkoviny17,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,62 g
Tuky3,77 g
– nasycené0,97 g
– nenasycené2,62 g
–– mononenasycené1,66 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,02 g
Vláknina26,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy65,35 g
– cukry21,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
1-2 1-2 mladé karotky Mrkev čerstvá
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
špetka špetka bílého mletého pepře Pepř bílý mletý
sůl podle potřeby Sůl mořská
1000 ml 1000 ml vody Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.