Nutriční hodnoty (Játrová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 492 kJ / 4 898 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 378,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 372,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 346,88 g |
– nasycené | 142,86 g |
– nenasycené | 171,67 g |
–– mononenasycené | 136,86 g |
–– polynenasycené | 34,81 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 3,98 g |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 3,97 g |
Sacharidy | 60,40 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg tučného vepřového masa (nejlepší je podbradek - lalok, i s kůží) | Vepřová kýta | 1000 g |
500 g 500 g syrových jater | Játra vepřová | 500 g |
250 g 250 g sádla (vaničku, kostku) | Sádlo vepřové | 250 g |
7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
400 g 400 g nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
paštikové koření | Provensálské koření |