Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 492 kJ /
4 898 kcal
Bílkoviny378,36 g
– z toho živočišné bílkoviny372,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,60 g
Tuky346,88 g
– nasycené142,86 g
– nenasycené171,67 g
–– mononenasycené136,86 g
–– polynenasycené34,81 g
––– omega 30,65 g
Vláknina24,00 g
Cholesterol 3,98 g
Sodík 1,74 g
Sůl3,97 g
Sacharidy60,40 g
– cukry24,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg tučného vepřového masa (nejlepší je podbradek - lalok, i s kůží) Vepřová kýta 1000 g
500 g 500 g syrových jater Játra vepřová 500 g
250 g 250 g sádla (vaničku, kostku) Sádlo vepřové 250 g
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
400 g 400 g nakrájené cibule Cibule čerstvá 400 g
sůl Sůl mořská
paštikové koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.