Nutriční hodnoty (Řecký salát z quinoi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 751 kJ / 1 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,25 g |
Tuky | 74,29 g |
– nasycené | 10,23 g |
– nenasycené | 63,36 g |
–– mononenasycené | 48,55 g |
–– polynenasycené | 14,80 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 51,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 170,59 g |
– cukry | 19,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g quinoi (neuvařené) | Quinoa | 250 g |
250 g 250 g cherry rajčat (na půlky) | Rajčata cherry | 250 g |
1 1 okurka (na kostičky) | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 menší červená cibule (na tenké půlměsíčky) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 sýr feta (balkán salátový,.na kostičky) | Sýr feta | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku černých oliv (na kolečka) | Olivy čerstvé zralé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku olivového oleje | Olej olivový | 62.5 ml |
3 lžíce 3 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 45 ml |
1 lžička 1 lžička sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
sůl | Sůl mořská |