Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sladkokyselé olihně (kalamáry) a krevety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 252 kJ /
299 kcal
Bílkoviny7,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,94 g
Tuky0,79 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,48 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené0,34 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,55 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 2,03 g
Sůl4,50 g
Sacharidy62,78 g
– cukry36,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší hrst vyloupaných krevet Krevety loupané
1 1 oliheň (kalamáry)
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce pálivé chilli omáčky Chilli omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky (nebo teriyaki) Ústřicová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa (nebo rýžového octa) Ocet vinný bílý 15 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 cm 1 cm nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený
1 1 posekaný stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.