Nutriční hodnoty (Dip z červené řepy II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 523 kJ / 364 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,09 g |
Tuky | 22,01 g |
– nasycené | 13,97 g |
– nenasycené | 6,74 g |
–– mononenasycené | 5,95 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 6,21 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 193 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 29,61 g |
– cukry | 24,69 g |
––– laktóza | 7,41 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 malá šalotka | Šalotka čerstvá | |
2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
195 g 195 g zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 195 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |