Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dip z červené řepy II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 523 kJ /
364 kcal
Bílkoviny9,55 g
– z toho živočišné bílkoviny5,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,09 g
Tuky22,01 g
– nasycené13,97 g
– nenasycené6,74 g
–– mononenasycené5,95 g
–– polynenasycené0,79 g
––– omega 30,20 g
Vláknina6,21 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy29,61 g
– cukry24,69 g
––– laktóza7,41 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vařené červené řepy Červená řepa čerstvá 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 malá šalotka Šalotka čerstvá
2 cm 2 cm zázvoru Zázvor sušený
195 g 195 g zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 195 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.