Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí"pekelné"prsíčko pod sýrovou čepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 294 kJ /
1 743 kcal
Bílkoviny213,60 g
– z toho živočišné bílkoviny213,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky95,55 g
– nasycené42,55 g
– nenasycené49,26 g
–– mononenasycené37,50 g
–– polynenasycené11,76 g
––– omega 34,16 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,98 g
Sacharidy7,25 g
– cukry7,00 g
––– laktóza7,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa bez kosti a kůže (1 ks = cca 180 g) Kuře prso 700 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
špetka špetka mleté papriky pálivé Paprika pálivá
6 6 tence nakrájených plátků šunky (vepřové, kuřecí...) Šunka vepřová vařená
6 6 tence nakrájených plátků bůčkové rolády
4 4 malé chilli papričky (mohou být i zavařené) Chilli paprička čerstvá
kousek kousek zelené cibulové natě nebo česnekové natě Cibulka jarní nať čerstvá
200 g 200 g najemno nastrouhané goudy Gouda 45% t. v s. 200 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
5 lžic 5 lžic mléka (místo něj lze použít obyčejný vývar z kostky) Vývar hovězí 75 ml
2 2 kovové jehly nebo 10 párátek na zajištění masa

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.