Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 787 kJ /
666 kcal
Bílkoviny78,12 g
– z toho živočišné bílkoviny75,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,05 g
Tuky31,40 g
– nasycené8,57 g
– nenasycené21,89 g
–– mononenasycené18,79 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,26 g
Vláknina7,12 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 435 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy16,69 g
– cukry3,08 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg hejka (mořská štika) Hejk filet 500 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
bílé víno Víno bílé suché
voda Voda
sůl Sůl mořská
5 stonků 5 stonků čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
lžíce lžíce másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.