Nutriční hodnoty (Hejk s přelivem z cibule, česneku a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 787 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
Tuky | 31,40 g |
– nasycené | 8,57 g |
– nenasycené | 21,89 g |
–– mononenasycené | 18,79 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 7,12 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,69 g |
– cukry | 3,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg hejka (mořská štika) | Hejk filet | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
bílé víno | Víno bílé suché | |
voda | Voda | |
sůl | Sůl mořská | |
5 stonků 5 stonků čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské |