Nutriční hodnoty (Jemný bramborový krém s liškami a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 525 kJ / 1 082 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 69,03 g |
– nasycené | 37,57 g |
– nenasycené | 29,77 g |
–– mononenasycené | 24,27 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 97 mg |
Sodík | 887 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 88,26 g |
– cukry | 8,88 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
hrst hrst lišek | Liška obecná čerstvá | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
50 g 50 g libové anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
1 litr 1 litr vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |