Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 395 kJ /
1 767 kcal
Bílkoviny114,44 g
– z toho živočišné bílkoviny94,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky57,48 g
– nasycené25,06 g
– nenasycené24,58 g
–– mononenasycené13,60 g
–– polynenasycené10,98 g
––– omega 30,25 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 4,22 g
Sůl9,63 g
Sacharidy187,10 g
– cukry19,80 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor uvařených ve šlupce Brambor zimní 1000 g
1 1 velký pórek Pórek čerstvý
2 nožičky 2 nožičky pikantní klobásy Klobása 440 g
2 dcl 2 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.