Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 395 kJ / 1 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 57,48 g |
– nasycené | 25,06 g |
– nenasycené | 24,58 g |
–– mononenasycené | 13,60 g |
–– polynenasycené | 10,98 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 4,22 g |
Sůl | 9,63 g |
Sacharidy | 187,10 g |
– cukry | 19,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor uvařených ve šlupce | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
2 nožičky 2 nožičky pikantní klobásy | Klobása | 440 g |
2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |