Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorske restovane brambory jak je delam ja)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 223 kJ /
531 kcal
Bílkoviny23,04 g
– z toho živočišné bílkoviny13,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,02 g
Tuky11,98 g
– nasycené2,82 g
– nenasycené5,34 g
–– mononenasycené4,23 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,39 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy77,31 g
– cukry9,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vetsich brambor Brambor zimní 400 g
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
slanina (nejlepe Tiroler Speck) Špek
1 1 cervena cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky cesneku Česnek čerstvý 17.5 g
olej Olej řepkový
maslo Máslo kravské
sul Sůl mořská
pepr Pepř černý
červená sladká paprika mletá Paprika červená sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.