Nutriční hodnoty (Bavorske restovane brambory jak je delam ja)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 223 kJ / 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,02 g |
Tuky | 11,98 g |
– nasycené | 2,82 g |
– nenasycené | 5,34 g |
–– mononenasycené | 4,23 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 15,39 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 77,31 g |
– cukry | 9,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 vetsich brambor | Brambor zimní | 400 g |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
slanina (nejlepe Tiroler Speck) | Špek | |
1 1 cervena cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky cesneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
olej | Olej řepkový | |
maslo | Máslo kravské | |
sul | Sůl mořská | |
pepr | Pepř černý | |
červená sladká paprika mletá | Paprika červená sušená |