Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina se skořicovou dýní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 842 kJ /
3 547 kcal
Bílkoviny69,87 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,15 g
Tuky133,24 g
– nasycené20,13 g
– nenasycené101,05 g
–– mononenasycené33,70 g
–– polynenasycené67,35 g
––– omega 30,11 g
Vláknina11,75 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 413 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy511,30 g
– cukry257,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
100 ml 100 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
1 1 talíř nakrájené dýně Dýně čerstvá
1 lžička 1 lžička kyseliny citrónové E330 - Kyselina citronová
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.