Nutriční hodnoty (Bublanina se skořicovou dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 842 kJ / 3 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,15 g |
Tuky | 133,24 g |
– nasycené | 20,13 g |
– nenasycené | 101,05 g |
–– mononenasycené | 33,70 g |
–– polynenasycené | 67,35 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 511,30 g |
– cukry | 257,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
100 ml 100 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
1 1 talíř nakrájené dýně | Dýně čerstvá | |
1 lžička 1 lžička kyseliny citrónové | E330 - Kyselina citronová | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |