Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filety z mořských ryb na rajčatech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 240 kJ /
1 491 kcal
Bílkoviny155,80 g
– z toho živočišné bílkoviny148,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,80 g
Tuky57,26 g
– nasycené15,35 g
– nenasycené41,38 g
–– mononenasycené28,14 g
–– polynenasycené13,24 g
––– omega 31,20 g
Vláknina13,66 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 405 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy51,82 g
– cukry29,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety z pangasius (jakýchkoliv mořských ryb) Pangas filet 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
200 ml 200 ml rajčatového protlaku Protlak rajčatový 200 g
2 dl 2 dl bílého suchého vína Víno bílé suché 200 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.