Nutriční hodnoty (Filety z mořských ryb na rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 240 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 148,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 57,26 g |
– nasycené | 15,35 g |
– nenasycené | 41,38 g |
–– mononenasycené | 28,14 g |
–– polynenasycené | 13,24 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 13,66 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 51,82 g |
– cukry | 29,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety z pangasius (jakýchkoliv mořských ryb) | Pangas filet | 800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
200 ml 200 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
2 dl 2 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
bílý pepř | Pepř bílý |