Nutriční hodnoty (Lehká kedlubnovo-mrkvová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 564 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 0,58 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 21,00 g |
– cukry | 15,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
vajíčko na tvrdo | Vejce slepičí |