Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehká kedlubnovo-mrkvová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie564 kJ /
135 kcal
Bílkoviny5,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,78 g
Tuky0,58 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,39 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy21,00 g
– cukry15,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kedluben Kedluben čerstvý 180 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
čerstvá majoránka Majoránka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
pažitka Pažitka čerstvá
vajíčko na tvrdo Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.