Nutriční hodnoty (Játrové bramboráčky z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 190 kJ / 1 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,66 g |
Tuky | 62,64 g |
– nasycené | 23,73 g |
– nenasycené | 29,71 g |
–– mononenasycené | 22,98 g |
–– polynenasycené | 6,73 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 10,32 g |
Cholesterol | 2,77 g |
Sodík | 5,27 g |
Sůl | 13,11 g |
Sacharidy | 68,80 g |
– cukry | 5,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 velké brambory ( cca 500 g ) | Brambor zimní | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
1,5 lžička 1,5 lžička soli | Sůl mořská | 12 g |
lžička lžička pepře | Pepř černý | |
hrst hrst majoránky | Majoránka sušená | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek |