Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrové bramboráčky z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 190 kJ /
1 240 kcal
Bílkoviny97,94 g
– z toho živočišné bílkoviny93,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,66 g
Tuky62,64 g
– nasycené23,73 g
– nenasycené29,71 g
–– mononenasycené22,98 g
–– polynenasycené6,73 g
––– omega 30,07 g
Vláknina10,32 g
Cholesterol 2,77 g
Sodík 5,27 g
Sůl13,11 g
Sacharidy68,80 g
– cukry5,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 2 velké brambory ( cca 500 g ) Brambor zimní 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce solamylu Bramborový škrob 30 g
1,5 lžička 1,5 lžička soli Sůl mořská 12 g
lžička lžička pepře Pepř černý
hrst hrst majoránky Majoránka sušená
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.