Nutriční hodnoty (Djuveč (džuveč))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 595 kJ / 2 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,06 g |
Tuky | 53,95 g |
– nasycené | 23,16 g |
– nenasycené | 25,79 g |
–– mononenasycené | 20,67 g |
–– polynenasycené | 5,13 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 25,55 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 281,00 g |
– cukry | 53,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hovězího masa | Hovězí kýta | 200 g |
200 g 200 g vepřového masa | Vepřová kýta | 200 g |
200 g 200 g skopového masa | Jehněčí kýta | 200 g |
40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g |
200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
200 g 200 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 200 g |
200 g 200 g baklažánů | Lilek čerstvý | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
200 g 200 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 200 g |
1 šálek 1 šálek rýže | Rýže bílá | 250 g |
vývar (z kostí) | Vývar masový | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |