Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Djuveč (džuveč))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 595 kJ /
2 293 kcal
Bílkoviny158,86 g
– z toho živočišné bílkoviny127,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,06 g
Tuky53,95 g
– nasycené23,16 g
– nenasycené25,79 g
–– mononenasycené20,67 g
–– polynenasycené5,13 g
––– omega 30,28 g
Vláknina25,55 g
Cholesterol 357 mg
Sodík 415 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy281,00 g
– cukry53,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hovězího masa Hovězí kýta 200 g
200 g 200 g vepřového masa Vepřová kýta 200 g
200 g 200 g skopového masa Jehněčí kýta 200 g
40 g 40 g cibule Cibule čerstvá 40 g
200 g 200 g rajčat Rajče červené čerstvé 200 g
200 g 200 g paprik Paprika bílá čerstvá 200 g
200 g 200 g baklažánů Lilek čerstvý 200 g
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
200 g 200 g oloupaných brambor Brambor zimní 200 g
1 šálek 1 šálek rýže Rýže bílá 250 g
vývar (z kostí) Vývar masový
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.