Nutriční hodnoty (Polievka z morských rýb a plodov mora)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 364 kJ / 3 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 395,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 384,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,91 g |
Tuky | 25,40 g |
– nasycené | 8,04 g |
– nenasycené | 15,57 g |
–– mononenasycené | 8,08 g |
–– polynenasycené | 7,49 g |
––– omega 3 | 2,56 g |
Vláknina | 13,47 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 3,86 g |
Sacharidy | 144,43 g |
– cukry | 29,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200-1500 g 1200-1500 g mořské ryby | Treska filet | 1350 g |
800-900 g 800-900 g směsi mořských plodů | Oliheň | 850 g |
1 l 1 l rybího vývaru (court bouillon) | Vývar rybí | 1000 ml |
2 l 2 l suchého bílého vína | Víno bílé suché | 2000 ml |
4-5 4-5 malých růžových brambor | Brambor zimní | 225 g |
4-5 4-5 masitých rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
3 3 polévkové lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
špetka špetka šafránu | Šafrán sušený |