Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polievka z morských rýb a plodov mora)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 364 kJ /
3 672 kcal
Bílkoviny395,91 g
– z toho živočišné bílkoviny384,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,91 g
Tuky25,40 g
– nasycené8,04 g
– nenasycené15,57 g
–– mononenasycené8,08 g
–– polynenasycené7,49 g
––– omega 32,56 g
Vláknina13,47 g
Cholesterol 2,26 g
Sodík 1,69 g
Sůl3,86 g
Sacharidy144,43 g
– cukry29,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200-1500 g 1200-1500 g mořské ryby Treska filet 1350 g
800-900 g 800-900 g směsi mořských plodů Oliheň 850 g
1 l 1 l rybího vývaru (court bouillon) Vývar rybí 1000 ml
2 l 2 l suchého bílého vína Víno bílé suché 2000 ml
4-5 4-5 malých růžových brambor Brambor zimní 225 g
4-5 4-5 masitých rajčat Rajče červené čerstvé 270 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
3 3 polévkové lžíce olivového oleje Olej olivový
špetka špetka šafránu Šafrán sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.