Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na zavařených hříbkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 372 kJ /
806 kcal
Bílkoviny82,44 g
– z toho živočišné bílkoviny80,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky46,75 g
– nasycené18,62 g
– nenasycené23,50 g
–– mononenasycené19,35 g
–– polynenasycené4,15 g
––– omega 30,11 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy12,60 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřová plec Vepřová plec 400 g
1 sklenice 1 sklenice zavařených hříbků Hřib čerstvý
1 sáček 1 sáček houbové omáčky v prášku
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.