Nutriční hodnoty (Vepřová plec na zavařených hříbkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 372 kJ / 806 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 46,75 g |
– nasycené | 18,62 g |
– nenasycené | 23,50 g |
–– mononenasycené | 19,35 g |
–– polynenasycené | 4,15 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 287 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřová plec | Vepřová plec | 400 g |
1 sklenice 1 sklenice zavařených hříbků | Hřib čerstvý | |
1 sáček 1 sáček houbové omáčky v prášku | ||
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
voda | Voda |