Nutriční hodnoty (Krůtí játra s česnekem a slaninkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 346 kJ / 1 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 129,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,18 g |
Tuky | 93,91 g |
– nasycené | 43,41 g |
– nenasycené | 43,75 g |
–– mononenasycené | 33,53 g |
–– polynenasycené | 10,22 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 5,77 g |
Cholesterol | 3,00 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,26 g |
Sacharidy | 32,56 g |
– cukry | 1,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g očištěných krůtích jater (nakrájených na plátky) | Játra krůtí | 600 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 22 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
asi 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
asi 4 dl 4 dl masového vývaru nebo vody na podlévání | Vývar masový | 400 ml |