Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krůtí játra s česnekem a slaninkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 346 kJ /
1 517 kcal
Bílkoviny133,40 g
– z toho živočišné bílkoviny129,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,18 g
Tuky93,91 g
– nasycené43,41 g
– nenasycené43,75 g
–– mononenasycené33,53 g
–– polynenasycené10,22 g
––– omega 30,33 g
Vláknina5,77 g
Cholesterol 3,00 g
Sodík 1,34 g
Sůl3,26 g
Sacharidy32,56 g
– cukry1,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g očištěných krůtích jater (nakrájených na plátky) Játra krůtí 600 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
2 lžíce 2 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 22 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
asi 2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
sůl Sůl mořská
asi 4 dl 4 dl masového vývaru nebo vody na podlévání Vývar masový 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.