Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře v pikantní pivní cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 811 kJ /
1 628 kcal
Bílkoviny249,46 g
– z toho živočišné bílkoviny234,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,09 g
Tuky17,42 g
– nasycené5,83 g
– nenasycené9,40 g
–– mononenasycené5,07 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 31,90 g
Vláknina51,84 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 969 mg
Sůl2,31 g
Sacharidy95,52 g
– cukry59,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kuřecich kousků (pouzila jsem stehna, ktera jsem v kloubu rozdelila na dve casti a prsni rizky) Kuře prso 1000 g
800 g 800 g cibule Cibule čerstvá 800 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 1.5 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli Chilli paprička sušená 2.5 g
1 lžička 1 lžička kořeni sumah Sumah 5 g
1 lžička 1 lžička mletého nového kořeni Nové koření mleté 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
2 dcl 2 dcl černého piva (pouzila jsem nealkoholicke, je sladsi, mene horke - tedy alespon u nas na vychode :o)) Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
1 1 bujonová kostka nebo gelový bujon Bujón hovězí 10 g
sůl Sůl mořská
drcený pepř Pepř černý
olivový olej nebo avokádový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.