Nutriční hodnoty (Kuře v pikantní pivní cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 811 kJ / 1 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 249,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 234,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,09 g |
Tuky | 17,42 g |
– nasycené | 5,83 g |
– nenasycené | 9,40 g |
–– mononenasycené | 5,07 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 51,84 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 969 mg |
Sůl | 2,31 g |
Sacharidy | 95,52 g |
– cukry | 59,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecich kousků (pouzila jsem stehna, ktera jsem v kloubu rozdelila na dve casti a prsni rizky) | Kuře prso | 1000 g |
800 g 800 g cibule | Cibule čerstvá | 800 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 1.5 g |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička kořeni sumah | Sumah | 5 g |
1 lžička 1 lžička mletého nového kořeni | Nové koření mleté | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
2 dcl 2 dcl černého piva (pouzila jsem nealkoholicke, je sladsi, mene horke - tedy alespon u nas na vychode :o)) | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
1 1 bujonová kostka nebo gelový bujon | Bujón hovězí | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý | |
olivový olej nebo avokádový olej | Olej olivový |