Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bušin borůvkový koláč na plech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 898 kJ /
2 605 kcal
Bílkoviny66,04 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky86,68 g
– nasycené21,26 g
– nenasycené56,50 g
–– mononenasycené38,80 g
–– polynenasycené17,70 g
––– omega 31,08 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 826 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy384,10 g
– cukry98,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
250 250 m l mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
90 g 90 g krupicového cukru Cukr bílý 90 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
Hera na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
borůvky (nebo jiné ovoce) Borůvky čerstvé
krupicový cukr (podle kyselosti ovoce) Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
máslo Máslo kravské
cukr Cukr bílý
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.