Nutriční hodnoty (Bušin borůvkový koláč na plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 86,68 g |
– nasycené | 21,26 g |
– nenasycené | 56,50 g |
–– mononenasycené | 38,80 g |
–– polynenasycené | 17,70 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 826 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 384,10 g |
– cukry | 98,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
250 250 m l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
90 g 90 g krupicového cukru | Cukr bílý | 90 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
Hera na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
borůvky (nebo jiné ovoce) | Borůvky čerstvé | |
krupicový cukr (podle kyselosti ovoce) | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
máslo | Máslo kravské | |
cukr | Cukr bílý | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |