Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový jazyk v pikantní omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie685 kJ /
164 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,27 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,01 g
Vláknina4,82 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,35 g
– cukry6,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 1 menší mladá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
5 5 1/2 sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji
3 lžíce 3 lžíce oleje z rajčat Rajče červené čerstvé 45 g
1/2 1/2 větší cibule nebo 1 malá Cibule čerstvá 35 g
150 ml 150 ml červeného vína Merlot Víno červené suché 150 ml
oříšek oříšek povoleného másla Máslo kravské
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
mletý pepř na dochucení Pepř černý mletý
kousek kousek mrkve Mrkev čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
bobkový list Bobkový list sušený
pár kuliček kuliček pepře Pepř černý
(může být i pár snítek snítek libečku)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.