Nutriční hodnoty (Kuřecí paroháč na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 771 kJ / 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,27 g |
Tuky | 2,78 g |
– nasycené | 0,52 g |
– nenasycené | 1,82 g |
–– mononenasycené | 0,88 g |
–– polynenasycené | 0,94 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 31,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,85 g |
– cukry | 33,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehenní plátky | Kuřecí stehenní řízky | |
4 4 špekáčky | Špekáček | |
4 plátky 4 plátky sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
300 g 300 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
hrst hrst hrášku | Hrášek zelený | |
hrst hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový |