Nutriční hodnoty (Krůtí mix)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 303 kJ / 1 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 135,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,44 g |
Tuky | 128,58 g |
– nasycené | 49,22 g |
– nenasycené | 71,71 g |
–– mononenasycené | 49,33 g |
–– polynenasycené | 22,38 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 10,35 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 4,55 g |
Sůl | 11,10 g |
Sacharidy | 59,90 g |
– cukry | 5,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
100 g 100 g Moravské uzené | Vepřová kýta uzená | 100 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 plechovka 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky Mexické koření | Koření Argentina | 10 g |
2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
400 g 400 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 lžíce 4 lžíce škrábané mrkve | Mrkev čerstvá | 60 g |